Templar alkotásai [vélemények, kritikák!]
- Dentorel
- Adminisztrátor
- Felhasználó neme: Fiú/Férfi
- Csapat: Ellenállás
- Kapcsolat:
Templar alkotásai [vélemények, kritikák!]
Templar89 alkotását itt olvashatod el.
Véleményt, kritikát ebben a topicban írhatsz!
Véleményt, kritikát ebben a topicban írhatsz!
-
- Segéd
- Kapcsolat:
Re: Templar89 alkotásai [vélemények, kritikák!]
Jó lett, de... több sebből vérzik:
-eleve a vesszők elhelyezése, melytől elég érthetetlenné válik a szöveg
-és 2007-ből ugrik előre John, nem '09ből.
Többi dolog klappol, de Martin Bedell az 2007-ben is 30év körül volt, nem?
-
- Újonc
Először is köszönöm a véleményt!
Hmmm...vesszők...mindig is bajban voltam velük ezért elég komolyan támaszkodtam a word-re ilyen téren...igen el kell ismernem, hogy jobban át kellett volna olvasnom mielőtt felteszem, mert van benne egy-két fogalmazási hiba illetve, örökös hibám a túl hosszúra nyújtott, többszörösen összetett mondatok, lásd pl ez is
én a főoldali leírásból vettem a 2009-et, ha a sorozatban tudsz mondani valamit ami rácáfol akkor azt elfogadom!
Martin Bedell tuti, hogy kb. egyidős Johnnal. Az egy katonai fősuli volt ahol játszódott az a bizonyos epizód. Az ilyen helyeken szokás, hogy a végzősök gyakorlat gyanánt az elsősöket tanítják, segítenek a kiképzésben stb. Másik cáfolat, ha tényleg harminc lett volna akkor tehát (2007-ben kb) akkor 2025-ben már erősen 50 körül lenne (volt egy rész ahol ráadásul ugye kiszabadították Johnt a jövőben (ezért kellett megmenteni) és szemre igencsak Derekkel volt egyidős.
Az észrevételek után amit tudok majd javítani fogom illetve vesszőkre jobban fogok figyelni ezentúl.
Hmmm...vesszők...mindig is bajban voltam velük ezért elég komolyan támaszkodtam a word-re ilyen téren...igen el kell ismernem, hogy jobban át kellett volna olvasnom mielőtt felteszem, mert van benne egy-két fogalmazási hiba illetve, örökös hibám a túl hosszúra nyújtott, többszörösen összetett mondatok, lásd pl ez is

én a főoldali leírásból vettem a 2009-et, ha a sorozatban tudsz mondani valamit ami rácáfol akkor azt elfogadom!
Martin Bedell tuti, hogy kb. egyidős Johnnal. Az egy katonai fősuli volt ahol játszódott az a bizonyos epizód. Az ilyen helyeken szokás, hogy a végzősök gyakorlat gyanánt az elsősöket tanítják, segítenek a kiképzésben stb. Másik cáfolat, ha tényleg harminc lett volna akkor tehát (2007-ben kb) akkor 2025-ben már erősen 50 körül lenne (volt egy rész ahol ráadásul ugye kiszabadították Johnt a jövőben (ezért kellett megmenteni) és szemre igencsak Derekkel volt egyidős.
Az észrevételek után amit tudok majd javítani fogom illetve vesszőkre jobban fogok figyelni ezentúl.
- WisitoR
- Katona
30 év körül?? Évvesztes? 30 évesen már kifelé jönnek West Pointból, főleg olyanok mint ő, akik családi hagyományként egyenesen haladnak "végig az úton."tDr1v3r írta:Jó lett, de... több sebből vérzik:
Helyesírás és néhány kifejezés (- Miért kid neked ez a Ricky? jav: - Miért? Ki ez a Ricky?) javításra szorul.
Tartalmilag egy kicsit kisebb időintervallumot fog át mint Jancsi93-é, de egészen jó.
A két irományt összedolgozva szép könyv kerekedne belöle.
=[WisitoR]=
- namenyij
- Felderítő
- Kapcsolat:
Szóval megérkezett a konkurencia!
Egészen jó lett... egészen? Miket beszélek? Nagyon jó lett. Csak az a fránya konyhásnő, de nagyon irritál... nem tudom miért. Am nagyon jó ötlet, hogy így hoztad be Bedelt a sztoriba, ez kifejezetten tetszett. Így tovább! 

Nagy az isten állatkertje, csak kicsi a kerítés...
-
- Felderítő
- Kapcsolat:
Végigolvastam, gratula hozzá! Várjuk a folytatást 

- WisitoR
- Katona
Vessző ügyben a Word nem mérvadó, de a hosszú mondatoddal semmi gond.Templar89 írta:Először is köszönöm a véleményt!
Hmmm...vesszők...mindig is bajban voltam velük ezért elég komolyan támaszkodtam a word-re ilyen téren...igen el kell ismernem, hogy jobban át kellett volna olvasnom mielőtt felteszem, mert van benne egy-két fogalmazási hiba illetve, örökös hibám a túl hosszúra nyújtott, többszörösen összetett mondatok, lásd pl ez is![]()
(A Weaver mindenhol tulajdonnév ebben a szövegben.)
Kooprodukció. Jancsi93 felépíti a "vázat" te meg kitöltöd "hússal". Néha ez sokkal nehezebb. A végén meg kiadjuk kötve-fűzve.

=[WisitoR]=
- pernyehuszar
- Katona
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nagyon tetszett.tDr1v3r írta:Jó lett, de... több sebből vérzik:
Igen John 2007-ből ugrik, a megállapítás helyes. Mondjuk ez nem nagy baki Cam vörös szeméhez képest, ami engem még mindíg nagyon bosszant. Nem tudom magam túltenni rajta.
A másik viszont, S02xE05, ahol Bedellt megmentik, ott katonai középiskolások voltak. Bedell akkor volt ott végzős, vagy max. valami technikum féle továbbszolgáló. (tehát max. 19. éves)
Onnan ment a West Pointra. (ami, mint tudjuk U.S.A legismertebb/legelismertebb katonai felsőfokú oktatási intézménye) Ami azt illeti Bedell max 38. évét tapossa.
Egyébképpen tényleg élvezetes olvasmányt nyújtott, csak így tovább, Kíváncsian várom a folytatást.
Visszajövök!
- Dentorel
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Miért is? John Derek halála után "utazik" a jövőbe. Dereket névtelen sírba temetik, ahol a 2009-es dátumot tüntetik fel. (De ez megint csak baki a sorozatban).pernyehuszar írta: Igen John 2007-ből ugrik, a megállapítás helyes.
-
- Újonc
Dentorel írta:Miért is? John Derek halála után "utazik" a jövőbe. Dereket névtelen sírba temetik, ahol a 2009-es dátumot tüntetik fel. (De ez megint csak baki a sorozatban).pernyehuszar írta: Igen John 2007-ből ugrik, a megállapítás helyes.

2009-et annyiból támogatnám, hogy még nem múlt idő és jobb ilyenbe írni. A másik, hogy a síron tényleg 2009 volt a főoldalon is az van a történet leírásában, és mikor 2007-be ugrottak onnantól telik el idő, nem hiszem, hogy a sorozat John életét napról napra mutatta be, vagy ha igen akkor elég mozgalmas élete van a mi kis Johnunknak

-
- Újonc
Már múlthéten letöltöttem az irományod de csak ma tudtam rávenni magam az elolvasására
Már bánom hogy nem múlthéten olvastam el! Ez eszméletlen jó lett akárcsak Jancsié
Komolyan mondom össze kéne fognotok és a végső művet kiadni egy könyv formájában
Gratulálok Templar, így tovább! Várom a folytatásod

Már bánom hogy nem múlthéten olvastam el! Ez eszméletlen jó lett akárcsak Jancsié

Gratulálok Templar, így tovább! Várom a folytatásod

-
- Újonc
Na, ha minden igaz akkor felkerült az oldalra a kis irományom javított verziója+ megfejeltem egy következő fejezettel azért nem kettővel mert még az félkész állapotban van és nem akartam egyszerre túl nagy szöveggel terhelni benneteket de egy következő fejezet még biztos hogy érkezik a hét folyamán 

-
- Parancsnok
Elolvastam. Tetszett. Várom a folytatást. 

- WisitoR
- Katona
Dettó.Snoopy87 írta:Elolvastam. Tetszett. Várom a folytatást.
=[WisitoR]=
- Eadbrect
- Beépülő
Elolvastam. Tetszett. Csak nekem kicsit hosszú volt! 

-
- Újonc
Pedig még közel sincs végeEadbrect írta:Elolvastam. Tetszett. Csak nekem kicsit hosszú volt!

(ma is folytatom az írást előreláthatólag, jó hosszú fejezet fog kerekedni belőle)

-
- Parancsnok
Elolvastam az új fejezetet is. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ennek a történetnek a vége.
Úgy értem kíváncsi vagyok, hogy mit hozol ki a történet végére.
Úgy értem kíváncsi vagyok, hogy mit hozol ki a történet végére.
-
- Katona
Király a 2. rész is. Harmadik ha lesz kb mikorra készül el?
Én is kiváncsi vagyok mi lesz a végén.
-
- Újonc
Köszönöm a pozitív visszajelzéseket! Jövőhétre igyekszem megírni a következő fejezetet (Én már tudom miről fog szólnisemetka írta:Király a 2. rész is. Harmadik ha lesz kb mikorra készül el?

- Lachlan Weaver
- Parancsnok
- Csapat: Skynet
Nekem teccett a story
várom ennek a történetnek is a folytatását
Bár sztem a történet vezetésén érződik namenyij történetének hatása (bár ezt te is leírtad és nem is azért írtam mert baj lenne). Mivel mind a kettőtök alkotás sztem tök jól sikerül!
Bár találtam a történetben néhány hibát és számomra érthetetlen dolgot
Egyik az ,hogy a sorozatban benne az amikor John elveszi Elison ügynöktől anyja fényképét - a történetben meg azt írtad ,hogy sose látta.
A másik sztem ha valakinek olyan bőre lenne mint az "árnylakóknak" akkor biztos elfedné valamivel mondjuk fájlival és a leírásod alapján a szemét is védené valamilyen eszközzel. Mert sztem elég fertőzés veszélyes és fájdalmas lenne csak úgy szabadon hagyott - fedetlen testel bóklászni.
És persze elég matrix-os volt az is ,hogy egy ilyen árnylakó ráugrik egy hk-ra vagy mire...
Van még egy dolog ami mindkét történetben fetűnt: az ,hogy Kyle a vezetője az ellenállók egy csoportjának, sztem ez kicsit furcsa mert Derek sokkal tapasztaltabb (korából adódóan is)

Bár sztem a történet vezetésén érződik namenyij történetének hatása (bár ezt te is leírtad és nem is azért írtam mert baj lenne). Mivel mind a kettőtök alkotás sztem tök jól sikerül!

Bár találtam a történetben néhány hibát és számomra érthetetlen dolgot

Egyik az ,hogy a sorozatban benne az amikor John elveszi Elison ügynöktől anyja fényképét - a történetben meg azt írtad ,hogy sose látta.
A másik sztem ha valakinek olyan bőre lenne mint az "árnylakóknak" akkor biztos elfedné valamivel mondjuk fájlival és a leírásod alapján a szemét is védené valamilyen eszközzel. Mert sztem elég fertőzés veszélyes és fájdalmas lenne csak úgy szabadon hagyott - fedetlen testel bóklászni.
És persze elég matrix-os volt az is ,hogy egy ilyen árnylakó ráugrik egy hk-ra vagy mire...
Van még egy dolog ami mindkét történetben fetűnt: az ,hogy Kyle a vezetője az ellenállók egy csoportjának, sztem ez kicsit furcsa mert Derek sokkal tapasztaltabb (korából adódóan is)
"A nagy birodalmakat sosem a külső ellenség győzi le, hanem a belső ellentétek és gyengeségek."
-
- Újonc
Ezt elnéztem, valamit kitalálok rá (át kéne írnom). Köszönöm az észrevételtLachlan Weaver írta: Bár találtam a történetben néhány hibát és számomra érthetetlen dolgot![]()

Árnylakó...benne van a nevében, hogy bujkálnak a külvilág elől, ha elfedné az arcát nem lenne olyan jól bemutatható, és elrettentőLachlan Weaver írta: A másik sztem ha valakinek olyan bőre lenne mint az "árnylakóknak" akkor biztos elfedné valamivel mondjuk fájlival és a leírásod alapján a szemét is védené valamilyen eszközzel. Mert sztem elég fertőzés veszélyes és fájdalmas lenne csak úgy szabadon hagyott - fedetlen testel bóklászni.

Honnan veszed,hogy az egy árnylakó volt?Lachlan Weaver írta: És persze elég matrix-os volt az is ,hogy egy ilyen árnylakó ráugrik egy hk-ra vagy mire...
is)

A másik,hogy a történet első fejezetében tényleg volt vagy 3-4 mondat amit szó szerint idéztem Jancsitól, de onnantól minden saját, illetve sztem történet vezetésünk is tök más (vele már kitárgyaltam és egyetértett) merthogy én egy szálon viszem a történetet (max megszaggatom visszaemlékezésekkel) Ő ehhez képest viszi a "jelen szálat" is. Az, hogy vannak szereplők akiket mindketten beleviszünk...egyezés ugyan...de én is bele akartam vinni pl. Kate-et(más szerepkörben lesz) Gondolom erre céloztál vagy a már említett miért Kyle a főnökre. Kyle azért a főnök nálam, mert nekem a sorozatból ez jött le. Furcsa valóban de az utolsó részben úgy libbent be ott a kis kíséretével, mintha ő lenne az "atyaúristen"

Na, még egyszer köszönöm a hasznos hozzászólást, most meg folytatom tovább a történetet, miután már ide is írtam egy kisebb regényt reggeli torna gyanánt

- Lachlan Weaver
- Parancsnok
Még egy kis kukacoskodás és pontosítás ezzel kapcsolatban remélem nem lessz sértő mert nem annak szánomTemplar89 írta:Ezt elnéztem, valamit kitalálok rá (át kéne írnom). Köszönöm az észrevételtLachlan Weaver írta: Bár találtam a történetben néhány hibát és számomra érthetetlen dolgot![]()
Egyik az ,hogy a sorozatban benne az amikor John elveszi Elison ügynöktől anyja fényképét - a történetben meg azt írtad ,hogy sose látta.![]()

De mellékesen ha jól belegondolsz másképp nem kaphatná meg kyle a képet (ha Sarahnál lett volna a kép) mert amíg a Pescaderoban van Sarah elkobzott tárgyait a nagy rohanásban nem tudták volna összeguberálni úgyhogy nála a történet szempontjából is neccesen lehetett volna.
ui: Amúgy nagyon jó dolog ez a két történet azért is mivel már szinte nincs egyáltalán esély a 3.évadra (bár "nincs végzet" ) ,és szerintem méltó folytatásai a sorozatnak!!!
Várom a folytatást mindkét történet fronton!

"A nagy birodalmakat sosem a külső ellenség győzi le, hanem a belső ellentétek és gyengeségek."
-
- Újonc
Hello mindenkinek,
Kissé elvesztem így fősuli kezdés után, de most volt egy kis szünetem és hát átolvastam az eddigi kis szösszenetem a hibákat igyekeztem javítani (szerencsére nem volt sok) Ezúton is köszönöm a hibákat jelzőknek, a figyelmüket! +Kapott egy címet az egész (ennek már ideje volt, remélem jónak találjátok) továbbá egy fejezettel bővült is a mű. (illetve készülőben az újabb).
Sajnos valami probléma adódhatott, mert a rendszer nem tudott jelszó ügyben kisegíteni ezért kénytelen voltam újra beregisztrálni, illetve Dentorel-el sem tudtam felvenni a kapcsolatot
De már nem bírtam tovább a várakozást ezért a régi módon teszem közzé az "irományt"
http://www.2shared.com/file/8604750/3904e7ca
ez lenne a letöltő link.
UI: Dentorel v. ha valamelyik tisztelt oldalszerkesztő úgy dönt, hogy áthelyezi az új fejezetet a fan fiction menü alá akkor az illető legyen szíves törölje az eddigieket és fejezetbontásban tegye közzé. Úgy képzelem hogy cím: "Hamuval írt jövő 1"...2...stb. mint ahogy az Namennnyij alkotásainál is megfigyelhető. Tehát 5 fejezet eddig, + a "szerző megjegyzése" a végére mondjuk. Előre is köszönöm!
Kellemes kikapcsolódást kívánok az innmáron: "Hamuval írt jövő" című kis szösszenetemhez!
Kissé elvesztem így fősuli kezdés után, de most volt egy kis szünetem és hát átolvastam az eddigi kis szösszenetem a hibákat igyekeztem javítani (szerencsére nem volt sok) Ezúton is köszönöm a hibákat jelzőknek, a figyelmüket! +Kapott egy címet az egész (ennek már ideje volt, remélem jónak találjátok) továbbá egy fejezettel bővült is a mű. (illetve készülőben az újabb).
Sajnos valami probléma adódhatott, mert a rendszer nem tudott jelszó ügyben kisegíteni ezért kénytelen voltam újra beregisztrálni, illetve Dentorel-el sem tudtam felvenni a kapcsolatot

http://www.2shared.com/file/8604750/3904e7ca
ez lenne a letöltő link.
UI: Dentorel v. ha valamelyik tisztelt oldalszerkesztő úgy dönt, hogy áthelyezi az új fejezetet a fan fiction menü alá akkor az illető legyen szíves törölje az eddigieket és fejezetbontásban tegye közzé. Úgy képzelem hogy cím: "Hamuval írt jövő 1"...2...stb. mint ahogy az Namennnyij alkotásainál is megfigyelhető. Tehát 5 fejezet eddig, + a "szerző megjegyzése" a végére mondjuk. Előre is köszönöm!
Kellemes kikapcsolódást kívánok az innmáron: "Hamuval írt jövő" című kis szösszenetemhez!
- WisitoR
- Katona
Alakulgat, alakulgat szép "beszövése" a T3-nak. (még ha időelmélet szerint szabálytalan is)
Röviden: Tovább... Tovább...
Röviden: Tovább... Tovább...
=[WisitoR]=
- Lasaro
- Adminisztrátor
- Felhasználó neme: Lány/Nő
Na majd mindjárt rendet teremtekTemplar írta:UI: Dentorel v. ha valamelyik tisztelt oldalszerkesztő úgy dönt, hogy áthelyezi az új fejezetet a fan fiction menü alá akkor az illető legyen szíves törölje az eddigieket és fejezetbontásban tegye közzé. Úgy képzelem hogy cím: "Hamuval írt jövő 1"...2...stb. mint ahogy az Namennnyij alkotásainál is megfigyelhető. Tehát 5 fejezet eddig, + a "szerző megjegyzése" a végére mondjuk. Előre is köszönöm!

Megjegyzés: Mehetett volna levél a közös címre is, mert ahhoz szerkesztők is mindannyian hozzáférünk, így előbb-utóbb valamelyikünk ránézett volna. Sebaj, 10 perc és minden meglesz, kívánságod szerint

UPDATE 21:49
Hmm, azért elszórakoztam vagy 40 percet vele. De no problem, bízom benne, hogy valami ilyesmire gondoltál: http://www.terminatorchronicles.hu/view ... age_id=281
A bal oldali menüből is elérhető.
Ha bármilyen elírást, elütést vélsz felfedezni, akkor írj e-mailt (lasaro02@gmail.com). Nagyon gyakran nézem a postaládám, így gyorsan meglesz a korrigálás és a válasz is.
Főoldalra és twitterre természetesen szintén ment bejegyzés.
I never got my acceptance letter from Hogwarts, so i'm leaving The Shire, and becoming a Jedi
Elsődleges direktívák:
1. Közrend szolgálata.
2. Ártatlanok védelme.
3. Törvény megtartása és végrehajtása.
Fogyasztók vagyunk, az életszínvonal-megszállottság melléktermékei
Elsődleges direktívák:
1. Közrend szolgálata.
2. Ártatlanok védelme.
3. Törvény megtartása és végrehajtása.
Fogyasztók vagyunk, az életszínvonal-megszállottság melléktermékei
-
- Újonc
Re: Templar alkotásai [vélemények, kritikák!]
Kösz Lasaro, jól sikerült a rendezés 

-
- Tábornok
Szia Templar! Nagyon tetszik!! Micsoda ötlet,John Henry nem csak a fia,de a teremtője és az apja is Weaver-nek. Ez óriási! Tetszik,hogy Weaver keresi a létezése titkát, Masamune Shirow-i (ghost in the shell) mélységek! És Ellison morális hozzáállása beépült John Henry-be és teremtményeibe,és ezt a szerintem nagyon szép elemet egy pillanatra megjeleníted,nagyon bejön. És az is megragadott,hogy te is azt olvastad ki a sorozatból,hogy a jövőbeli meghiúsult szövetség a T1001 és Connor között lényegileg a múltban realizálódik.
Könyörgöm folytasd! Egészen fellelkesítettél,màr készítem az ùj avataromat.
Könyörgöm folytasd! Egészen fellelkesítettél,màr készítem az ùj avataromat.
"A bádogember szívre vágyott." Cameron Phillips
-
- Újonc
A következő fejezet azaz a 7. holnapi nap folyamán fog megérkezni (már kész van) az oldalra a 8. pedig készülget a 9-ik már közös munka lenne Jancsival, ahogy azt már terveztük, és akkor számításaim szerint még max 1-2 fejezet maradna hátra és befejezettnek lehetne tekinteni a történetet, persze ezek csak tervek ami biztos az a 7-ik fejezet, amiben újabb meglepetések várhatóak.
-
- Tábornok
Jancsi? Ő Namenyij? Jò munkát! Kólát,pizzát,chip-szet hová küldjem?Templar írta:A következő fejezet azaz a 7. holnapi nap folyamán fog megérkezni (már kész van) az oldalra a 8. pedig készülget a 9-ik már közös munka lenne Jancsival, ahogy azt már terveztük, és akkor számításaim szerint még max 1-2 fejezet maradna hátra és befejezettnek lehetne tekinteni a történetet, persze ezek csak tervek ami biztos az a 7-ik fejezet, amiben újabb meglepetések várhatóak.

-
- Parancsnok
Remek ennek örülök.Templar írta:A következő fejezet azaz a 7. holnapi nap folyamán fog megérkezni (már kész van) az oldalra a 8. pedig készülget a 9-ik már közös munka lenne Jancsival, ahogy azt már terveztük, és akkor számításaim szerint még max 1-2 fejezet maradna hátra és befejezettnek lehetne tekinteni a történetet, persze ezek csak tervek ami biztos az a 7-ik fejezet, amiben újabb meglepetések várhatóak.

Már nagyon kíváncsi vagyok a végére.
-
- Tábornok
Olvasom a korai fejezeteket. Érdekes, ahogy a T3-t integrálod a történetbe. Convar nagy T3 fan, kiváncsi lennék a véleményére. 

-
- Újonc
Na vázlatokat Janinak elküldtem elnyerte a tetszését így a 9-ik fejezetet már biztos hogy együtt írjuk olyan formában hogy keret események enyémek, történet +egyéb események kidolgozása az ő feladata/utána vissza hozzám tisztázás+ némi kiegészítés még ami rám marad, nagyjából ennyi. Goodnow amit felajánlottál kólát,pizzát,chip-szet köszönjük két felé kéne küldeni bár én részemről egy üveg Jim Beam-nek jobban örülnék
. Convar véleményét várom. A fejezetekre visszatérve Jancsinak sok a dolga most, mint ahogy nekem is így valszeg egyszerre fogjuk közzétenni valamikor így a nyár végére legkésőbb, addig frissítsétek fel a sztori előzményeket, mint ahogy goodnow is teszi 

-
- Tábornok
Hát Templar,ügyesen kitértél az elől,hogy Cameron érzelmeit minősítsd ill ebben állást foglalj. Micsoda megfogalmazás;Allison eleve érzelem dús tekintettel bír.Templar írta:"John maga
is meglepődött, csak most
tudatosult igazán benne,
hogy Cameron bármennyire
emberi volt, akármilyen hi-
tech szoftverek irányították a
mesterséges, vagy talán
valódi érzelmeit, mégis csak
egy gép volt, és talán pont
azért volt olyan emberi, mert
erről a lányról másolták,
akinek egyetlen pillantásában
annyi érzelem van, hogy abba
szinte beleszédül az ember." 3. fejezet részlete

: érzik egymás testének remegését... A buli nagy ötlet,a tini feeling is,Allison a fiúk célpontja... A hivatkozott zenére kíváncsi lettem,amire a bulin lejtenek. Na,megyek mert most jön dr Bob... (Micsoda figura...)
-
- Újonc
Tisztelt hölgyeim és uraim!
Akik veszitek a fáradtságot és szántok pár apró percet az életetekből arra, hogy rövid fejezetnek nevezett szösszeneteimet átfussátok, igen rólatok beszélek, vérbeli ellenállókról! (Lehet ugyan, csak öten vagytok, vagy lehet túl pozitívan gondolkodok?
) Na rá is térek a benneteket érintő tényekre: Elkészült a 8. fejezet, sztem durva lett, de ez egyéni vélemény pár tény: a 6-7 fejezet együttes terjedelmét meghaladja, a sok előkészület után ebben a fejezetben már komoly hadműveletek folynak, de ennél többet nem árulok el, mert ma, legkésőbb holnap átnézem, így nemsoká érkezik a letisztázott verzió az oldalra.
Ami a folytatást illeti, Jancsié a következő fejezet én csak a keretsztori írását és a tisztázó feladatokat látom el, annyi elárulok, hogy belekezdett már az írásba, és az első pár oldalt olvasva el kell ismernem az amúgy sem vitatható "írói" kreativitását. Ezúton üzenem neki innen is, hogy csak így tovább!
Köszönöm, hogy átfutottátok a híreimet, és remélem felkeltette az érdeklődéseteket a következő fejezet!
Akik veszitek a fáradtságot és szántok pár apró percet az életetekből arra, hogy rövid fejezetnek nevezett szösszeneteimet átfussátok, igen rólatok beszélek, vérbeli ellenállókról! (Lehet ugyan, csak öten vagytok, vagy lehet túl pozitívan gondolkodok?

Ami a folytatást illeti, Jancsié a következő fejezet én csak a keretsztori írását és a tisztázó feladatokat látom el, annyi elárulok, hogy belekezdett már az írásba, és az első pár oldalt olvasva el kell ismernem az amúgy sem vitatható "írói" kreativitását. Ezúton üzenem neki innen is, hogy csak így tovább!
Köszönöm, hogy átfutottátok a híreimet, és remélem felkeltette az érdeklődéseteket a következő fejezet!
-
- Tábornok
Weaver feláldozta magát! Mint egy ember! John Henry sír... Óriási! Tetszett! A következő hsz-t Namenyij művei topicba írom majd.
Sarah megmondta az s01e07 végén: a gépek 'emberekké válnak',ti követteték az eszmét. Nagyon tetszik.

- Devastator715
- Parancsnok
Srácok, én is elolvastam!
Nekem is nagyon tetszett a történet, szép munka Templar!
Már én is nagyon várom a következő részt!
Hajrá srácok!

Már én is nagyon várom a következő részt!

-
- Megfigyelő
Hello! Bemutatkoznék: namynij vok
Az új reg azért van mert az istenért nem tudtam bejelentkezni a régi profilomba
Nah a lényeg h a 9. fejezetet ugye én írom, és én ezt úgy mond 2-é bontottam.
Azaz a 9. fejezetet 2 részletben fogom veletek megosztani. Sajnos a vártnál tovább tartott a megírása, mivel voltak problémáim (ilyen a nagy viharutáni áram- és internetkimaradások sorozata) de mostmár úgy néz ki teljesen helyreállnak a dolgok és hamarosan kész leszek az első résszel, ami most körülbelül 95%-on áll.
Addig is kaptok egy kis spoilert
Frissítés 22:31
A fejezet első része kész. Amint lehetőségem lesz rá továbbítom Templarnak, aki majd átnézi, az esetleges hibákat korrigálja, és feltölti az oldalra!

Azaz a 9. fejezetet 2 részletben fogom veletek megosztani. Sajnos a vártnál tovább tartott a megírása, mivel voltak problémáim (ilyen a nagy viharutáni áram- és internetkimaradások sorozata) de mostmár úgy néz ki teljesen helyreállnak a dolgok és hamarosan kész leszek az első résszel, ami most körülbelül 95%-on áll.
Spoiler! :
A fejezet első része kész. Amint lehetőségem lesz rá továbbítom Templarnak, aki majd átnézi, az esetleges hibákat korrigálja, és feltölti az oldalra!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól sz*r, hogy meg is történik.
-
- Tábornok
Szia namenyij! Várom az írást! Olvasni akarok!sylar007 írta:Hello! Bemutatkoznék: namynij vokAz új reg azért van mert az istenért nem tudtam bejelentkezni a régi profilomba
Frissítés 22:31Spoiler! :
- Devastator715
- Parancsnok
Üdv namenyij! Én is kíváncsian várom a következő fejezetet!sylar007 írta:Hello! Bemutatkoznék: namynij vokAz új reg azért van mert az istenért nem tudtam bejelentkezni a régi profilomba
Frissítés 22:31Spoiler! :

-
- Megfigyelő
Sajna ma sem sikerült kapocsaltba lépni Templarral.
Amint van valami fejlemény értesítelek róla titeket 

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól sz*r, hogy meg is történik.
-
- Újonc
Üdv, minden kedves olvasónak! Visszatértem... egy komoly hétvégi szüret után. Már elolvastam Jancsi írását, most itt-ott korrigálom, olyan formára hogy 100%-ig be tudjam illeszteni a saját történetembe, (nemmintha nem az én "forgatókönyvem" szerint íródott volna). Utána visszaküldöm neki rábólint vagy megvitatjuk az egyéni álláspontjainkat. Aztán közzé lesz téve... finom kis olvasmány lesz úgygondolom még annak ellenére is, hogy ez csak egy "fél fejezet" 

- Beeerka
- Beépülő
Üdv!
Nagyon jók voltak az eddigi részek, már várom a következőt:)
Remélem még sok jó fejezettel fog gazdagodni a sorozat! Csak így tovább, kalapomat emelem a készítő(k) előtt.
Üdv, beeerka
Nagyon jók voltak az eddigi részek, már várom a következőt:)
Remélem még sok jó fejezettel fog gazdagodni a sorozat! Csak így tovább, kalapomat emelem a készítő(k) előtt.
Üdv, beeerka
" Maybe one day we can meet face to face, in a place without time and space."
" Ain't no sunshine when she's gone.
It's not warm when she's away.
Ain't no sunshine when she's gone
And she's always gone too long anytime she goes away. "
-
- Megfigyelő
Hello! Nem hinném h ilyenkor már bármelyikőtök is erre járna, de ha mégis akk infoval érkeztem: kész a 9. fejezet első felvonása, és Templar ezekben a pillanatokban küldi el nektek. És rögtön hozzá is kezdtem a 2. felvonáshoz:) Ami előre láthatólag akkor lesz, amikor leütöttem az utolsó karaktert, ami nagy valószínűséggel egy pont lesz 

-
- Tábornok
Ok, loholok a főoldalra...sylar007 írta:Hello! Nem hinném h ilyenkor már bármelyikőtök is erre járna, de ha mégis akk infoval érkeztem: kész a 9. fejezet első felvonása, és Templar ezekben a pillanatokban küldi el nektek. És rögtön hozzá is kezdtem a 2. felvonáshoz:) Ami előre láthatólag akkor lesz, amikor leütöttem az utolsó karaktert, ami nagy valószínűséggel egy pont lesz

- Devastator715
- Parancsnok
Elolvastam, nagyon tetszett!sylar007 írta:Hello! Nem hinném h ilyenkor már bármelyikőtök is erre járna, de ha mégis akk infoval érkeztem: kész a 9. fejezet első felvonása, és Templar ezekben a pillanatokban küldi el nektek. És rögtön hozzá is kezdtem a 2. felvonáshoz:) Ami előre láthatólag akkor lesz, amikor leütöttem az utolsó karaktert, ami nagy valószínűséggel egy pont lesz

Várom a következő részt, csak így tovább srácok!

-
- Tábornok
Ez az! Valahogy így képzelem a nagy lélektani pillanatot;John Connor egyik pillanatról a másikra vezetővé lesz. Ehhez pedig valami rendkívüli helyzet kell,ami ismerté teszi. Nagyon jól eltalált dialógusokkal érzékeltetitek a nagy eseményt;Derek megismétli amit a tscc végén mond,és ez amit Allison (hát ki màs?) mond John-nak. Nagyon tetszik.Templar és Namenyij írta:- Milyen érzés?
- Micsoda?
- Hősnek lenni?
John halkan felnevetett.
- Nem is tudom… talán ha
hős lennék, akkor el tudnám
mondani.
Allison mélyen John szemeibe
nézett, megigézve a fiút.
- Az vagy. Itt mindenki rólad
beszél. John Connorról. Már
nincs olyan ember itt, aki ne
ismerné a neved.
- Nem értem… – mondta
zavarodottan John, miközben
szép lassan elveszni készült a
barna szempárban.
- Ami múlt éjjel történt… A Te
érdemed, hogy győzelmet
arattatok.
Bizonyos értelemben egy rúgóra jàr az agyunk,leszámítva a T3 Sarah Connor krónikáiba integrálását. Várom a folytatást!
- Beeerka
- Beépülő
Ez a rész is nagyon jóra sikeredett!!!
Csak így tovább
Csak így tovább

" Maybe one day we can meet face to face, in a place without time and space."
-
- Megfigyelő
Köszönöm Templar és a jómagam nevében is a dicsérő szavakat
. Holnaptól beindul a suli, ami azt jelenti, hogy sajnos tartom magam a megbeszélt határidőhöz. 1-1,5 hét alatt lesz meg a rám bízott kövi fejezet-rész. Utána pedig vissza is kapja Templar, amit vissza kell kapnia
. Visszatérek! 

-
- Megfigyelő
Nah, akk helyzetjelentés. Kb. 50%-nál tartok. És itt szeretném kérni Templar szíves elnézését, amiért nem nagyon vagyok msn-en, hogy megbeszéljük a dolgokat. Nem, nem tűntem el... írom amit írnom kell, csak sajna nincs nagyon lehetőségem msnezni
Szal, "Coming Soon..."
:D