Templar alkotásai [vélemények, kritikák!]
-
- Újonc
- Felhasználó neme: Fiú/Férfi
- Csapat: Ellenállás
Re: Templar alkotásai [vélemények, kritikák!]
Újabb helyzetjelentés ezáltal tőlem. Jancsit sajnos elhavazta a sok tennivaló, így év elején, és jelezte hogy nem fog elkészülni a fejezettel a közeljövőben, így kaptam az alkalmon és a szabadidőm lehetőségein, és folytattam a történetet onnan ahonnan a 9.ik fejezet első része lezárult. Most tartok én is kb. a felénél (3 A/4-es oldal). Egyenlőre ennyi, illetve igyekszem most hétvégén v. legkésőbb jövő hétvégén befejezni ezt az eddigi leghosszabb és talán legeseménydúsabb fejezetet. Végezetül kis kitartást kérek minden kedves olvasótól 

-
- Tábornok
Ok. Jò munkát!Templar írta:Újabb helyzetjelentés ezáltal tőlem. Jancsit sajnos elhavazta a sok tennivaló, így év elején, és jelezte hogy nem fog elkészülni a fejezettel a közeljövőben, így kaptam az alkalmon és a szabadidőm lehetőségein, és folytattam a történetet onnan ahonnan a 9.ik fejezet első része lezárult. Most tartok én is kb. a felénél (3 A/4-es oldal). Egyenlőre ennyi, illetve igyekszem most hétvégén v. legkésőbb jövő hétvégén befejezni ezt az eddigi leghosszabb és talán legeseménydúsabb fejezetet. Végezetül kis kitartást kérek minden kedves olvasótól
"A bádogember szívre vágyott." Cameron Phillips
- Dentorel
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Főoldali hozzászólások (IP cím, E-mail cím törölve)